Спорт и фитнес

Спортни залози в интернет

Какво представляват спортните залози в нета?
Written by sportuser

В миналото, преди експанзията на Internet, футболните и спортни залози са се пускали само в специализирани букмейкърски пунктове. Там хората, които са искали да пускат залози са попълвали с химикал или молив фишове и след това са ги предавали на служител в пункта, който приема залога. Тези пунктове ги има и до днес, но те придобиват вече все по-незначителна роля.

След масовото навлизане на Internet в живота ни, големите букмейкърски компании масово изнесоха своя бизнес онлайн и закриха много от реалните си пунктове за приемане на залози. Пика на този процес беше след 2000 год. Тогава компаниите масово започнаха да стартират своите уеб страници, където играчите могат да пускат своите спортни залози по всяко време от всеки компютър, който е свързан онлайн.

С течение на времето все повече играчи преминаваха към пускането на т.н. онлайн залози и в момента те държат над 80% от общия пазар в света. Предимствата на тези сайтове са много. Освен, че можете да пускате залог отвсякъде и по всяко време тук вие имате и много по-голям избор от срещи и пазари на които можете да играете. Разбира се цар футбол е най-широко застъпен навсякъде, но водещите букмейкъри предлагат и много други спортове на които може да се залага: тенис, баскетбол, хокей на лед, волейбол, снукър, американски футбол, ръгби, моторни спортове и много други. Цялото това разнообразие привлича много хора и е достатъчно да задоволи и най-претенциозните клиенти.

Други силни стимули да пускате залози онлайн са атрактивните букмейкърски бонуси, които всяка уважаваща себе си компания предлага. Те са изключително примамливо предложение, тъй като дават възможност на нови или редовни играчи да правят безплатни залози или да се възползват от други атрактивни привилегии. Безплатните залози са безрискови – букмейкъра ви дава като бонус определена парична сума, която вие ако изпълните условията на бонуса и познаете залога, който сте направил, можете да изтеглите парите, които сте натрупал и да се разпореждате с тях както си искате.

About the author

sportuser

Loading Facebook Comments ...