Спорт и фитнес

Премахване на корем в 3 стъпки

премахване на корем в 3 стъпки
Written by sportuser

Голяма част от мъжете биват привлечени от леко загатнато голо коремче, така че ако искате да сте желани и харесвани от мъжете е добре да се преборите с мазнините в тази област. Много дами знаят, че борбата с тлъстините в тази част на тялото е истинско предизвикателство и в много случай причината се крие в мързела или незнанието как точно да постигнем желания плосък и добре оформен корем. Поради тази причина обобщихме основните начини по-които може да започнете да се борите.

Ето 3 стъпки за ефективно премахване на мазнините от корема.

Премахване на корем – храната

Ако искате да намалите и да стегнете корема е добре да устроите хранителният си режим по специфичен начин така, че количеството калории, които приемате на ден да не надвишават 2000. Доста често формирането на увиснало дамско коремче и натрупването на слой подкожна мазнина е в резултат на нездравословно хранене. Днес в забързаното ежедневие не ни остава много време, за да се храним здравословно. Много хора прекарват деня в глад и нощно време се натъпкват. Това е изключително вредно и нездравословно за целия ви организъм. Препоръчва се приемането на храна да става често, но на малки порции. Докато работите може да похапвате солети, сухари дори и черен шоколад. Избягвайте да се храните след 20 ч.

Ако сте решили наистина на премахвате корема е добре да изолирате от храната си продукти от свински произход, тестени изделия и захари.

Премахване на корем – напитките

Много хора смятат, че предимно качването на килограми и формирането на корем се дължат на храната. Безспорно това е факт, но фактора като газирани напитки, алкохол (твърд) и бирата водят до повишаване на телесната маса и увисване на коремчето. За да премахнете мазнините в коремната област е необходимо да се лишите и от тези напитки. Препоръчително е пиенето на домашно изцедени сокове, но ако нямате тази възможност плодовите натурални сокове също може да ви помогнат, въпреки че съдържанието на плод в тях не надхвърля 17%.

Упражнения за стягане на корем

Упражненията за корем са единственият 100% начин, с който ще успеете да свалите корема. Препоръчват се изпълнението на аеробни упражнения. Тези които ускоряват сърдечния ритъм и ви карат да дишате учестено! Може да изпълнявате и упражнения като различни видове коремни преси, които да оформят корема ви.

Разбира се, когато се борите с мазнините по корема трябва да сте наясно, че видими резултати може би ще се появят на третия месец от началото. Според много фитнес инструктори коремът е най-трудната част от човешкото тяло за стягане. Не забравяйте, когато свалите натрупаните мазнини в коремната област, трябва да запазите начин на си на живот, за да не се върне коремчето отново със старите си размери!

About the author

sportuser

Loading Facebook Comments ...