Пътешествия

Неустоима почивка на хотел във Варна

На хотел във Варна 2017
Written by sportuser

Когато се спомене Варна, в съзнанието на всеки се появява морето, летния бриз и приветливата Морска градина на морската ни столица. Няма човек в България, който да не е посещавал Варна поне за ден и да не е оставал очарован. По статистика Варна е третият голям град в страната.
Варна е град с многовековна, богата история, започвайки от 6-ти век пр. н. е. Сега е модерен морски град с развита икономика и добре развит туристически бизнес.

Защо да изберем хотелите във Варна

Градът предлага огромно разнообразие за настаняване на туристите, избрали тази дестинация за своята почивка. Множество луксозни хотели предлагат оферти за настаняване на база All inclusive. Кокетни семейни хотелчета предлагат уют и комфорт на своите гости. Има варианти за всеки вкус и всеки джоб. Достатъчно е предварително да потърсите информация в Интернет, за да можете да организирате всичко предварително и след това само да се наслаждавате на прелестите на големия курортен град. Едно от най-подходящите места за планиране на почивката и избор на хотел е каталогът на Rooms.bg

Повечето от хотелите предлагат на готите си освен хранене и чадър и шезлонг на плажа или край басейна на хотела. Организират се редица посещения на исторически и културни забележителности в града и околностите. По луксозните хотели във Варна имат аниматори, които се грижат за доброто настроение и забавление на гостите, а също така и за забавлението на децата.

Много добре посрещани от страна на туристите са тематичните вечери в ресторантите. Така всеки може да опита от различните международни ястия, които се предлагат в хотела.

Много от заведенията край морето не пропускат да покажат на своте гости магията на нестинарския танц.

Забележителности край Варна

Освен на плажа, през деня можете да се забавлявате като се запишете за някоя от организираните еднодневни екскурзии до интересни забележителности в региона. Любима дестинация за туристите е Аладжа манастир – един от най- известните скални манастири в страната.
В посока Девня можете да посетите Музея на мозайката. Там ще видите автентини мозайки от подовете в различните стаи на римски жилища, някои от които изключително редки.
Побитите камъни до Белослав са също уникален природен феномен, който заслужава да бъде разгледан. Огромните камъни, които сякаш са били играчки в ръцете на някой великан, все още удивляват учените и не могат да бъдат обяснени. Все още има само предположения и легенди, но не и категорични становища.
Не е за изпускане и евентуална екскурзия до нос Калиакра. Насладете се на красотата на девствената природа на морския бряг.
По пътя ще спрете в Двореца в Балчик, за да се насладите на уникалната ботаническа градина и красивия дворец, и двете сътворени, за да съществува една любов.

Както и преди сме писали, град Варна е мястото свързано с едни от най-приятните морски емоции, нови любови и много приятни емоции. Сигурни сме, че всеки от вас има поне по една интересна история, свързана с Варненските плажове.
Ако желаете отново да изпитате тази тръпка заповядайте на Черноморието и се настанете в някой от наустоимите хотели във Варна, благодарение на Rooms.bg
И не забравяйте, че лятото чука на вратата.

Информация и материали за статията, благодарение на https://www.rooms.bg/hotel-varna.html

Видео галерия с прекрасни гледки от Варна

Варна от високо с дрон

Варна – морската столица

България и Варна през погледа на един чужденец

Това се казва истински купон от Варна

About the author

sportuser

Loading Facebook Comments ...