Спорт и фитнес

Efbet България

Регистрация и залози в efbet България
Written by sportuser

Efbet е първият букмейкър в България, който успя да получи лиценз от ДКХ. Компанията е регистрирана в Малта и е създадена предимно за онлайн залагане, но предлага и всички други екстри, очаквани от един онлайн букмейкър. Преди сегашното си име, Efbet се е казвала и BalkanBet.

Всеки гражданин на територията на България може да се възползва от услугите на букмейкъра, като единственото условие е, разбира се, той да е над 18 години. Българските играчи предпочитат и често ползват услугите на Efbet защото компанията предлага доста високи коефициенти. Много хора твърдят, че Efbet е най-често ползваният букмейкър в България. Той се ползва с огромно уважение и доверие от клиентите. Изградена е много добра Help-Desk система, която осигурява постоянна (денонощна) връзка между клиентите и букмейкъра.

Залозите на живо са голям плюс за компанията. Всеки ден вие може да избирате между десетки и стотици спортни събития, които ще бъдат играни на живо и предавани на момента. Можете да правите своите залози за най-различни спортове, част от които са баскетбол, футбол, хокей и други. Според някои от клиентите на Efbet, гледането на живо на дадена среща им помага да си изградят по-добра представа за крайния развой на събитието и подходяща страгегия за залози. За да гледате спортни срещи на живо и да извършвате залози трябва да знаете, че ви е необходима задължителна регистрирация на нова сметка (акаунт в Ефбет). Залозите на живо са много по-вълнуващи и удовлетворяващи (или поне така твърдят клиентите на Efbet, които са се възползвали от тази опция).

Ако желаете да се регистрирате в Efbet, това може да стане много лесно. Просто трябва да попълните регистрационните ви данни, където трябва да напишете основните ви лични данни като например вашето име, парола и т.н., както и валутата, която предпочитате. При регистрация на нов потребител, Efbet предлага бонус, който може да достигне до 100 лева. След като направите своята регистрация вие трябва да депозирате минимум 10 лева в своята сметка. След това би трябвало да се класирате и получите страхотен бонус в размер на 100% до 100 лева. Тоест, ако сте направили депозит 50 лева, след това ще получите бонус още 50 лева. С този бонус вие можете да правите абсолютно класифицирани залози и при късмет да трупате печалба. Ако има забавяне в изплащането на вашият бонус може да се обърнете към служителите на сайта, като използвате формата за контакт, която е по телефона (най-бързо) или посредством изпращане на имейл.

Финансовият портфейл е много гъвкав и настроен точно към гражданите на България. От компанията са интегрирали депозит и теглене през системата на Изипей, като една евентуална печалба пристига при вас кеш за не повече от 15 минути, разбира се в рамките на 09:00 – 20:00 часа всеки ден. Изипей разполагат с огромен брой офиси в цялата страна и споделят, че масовата практика е хората да използват тях за платежно средство в Efbet. Разбира се можете да използвате и добре познатите методи чрез дебитна или кредитна карта, Скрилл и т.н.

About the author

sportuser

Loading Facebook Comments ...